Bij de aanschaf van een nieuwe vloer komt veel kijken. Welke eigenschappen van de vloeren sluiten aan bij uw wensen? Hoe intensief zal de vloer gebruikt gaan worden? En welke stijl past het best bij u of uw organisatie? Voor al uw vragen en een deskundig advies kunt u terecht bij KEMI in Waalwijk.

Specialisatie van KEMI

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in woninginrichting. KEMI staat dan ook voor Klerkx’s Elektrische Meubelindustrie. Wij zijn dan ook de oudste specialist van Waalwijk en omgeving.

Ondanks dat we jarenlang veel plezier hebben gehad in de gehele woninginrichting, lag ons hart altijd al bij de basis van woninginrichting: het leggen van de perfecte vloer.
Vanaf 2013 zijn we dan ook alleen nog actief in het adviseren over en leggen van diverse vloersoorten.

Talloze soorten en maten

Er zijn talloze soorten vloeren voor diverse doeleinden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de B2B, hebben wij in de loop der tijd een brede kennis ontwikkeld van alle soorten vloeren. Wij leggen vloeren in zowel grote projectontwikkelingen, in diverse winkelpanden als bij de particulier in de huiskamer. Alle vloeren die wij leveren worden door Europese fabrikanten geproduceerd. Hiermee garanderen wij een uitstekende en betrouwbare kwaliteit voor onze vloeren. Doordat wij projectmatig werken blinken we uit in het bedenken en toepassen van technische oplossingen. We zijn in het bezit van apparatuur om groffer werk aan te pakken en draaien hier onze hand niet voor om.

Contact opnemen

Neem contact op voor vrijblijvend advies of kom eens bij ons langs!